Banden, binnenbanden en velgen

Protempo heeft een ruim aanbod bandencomplete luchtbandwielen en zwenk- en bokwielen met luchtbanden. U kunt bij ons terecht voor diverse maten, van groot tot klein, en uiteraard ook voor verschillende profielen. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor velgen / wielen en binnenbanden en toebehoren. Wij bieden banden en complete luchtbandwielen voor uiteenlopende toepassingen, zoals kruiwagens, aanhangwagens, landbouwmachines en interne transportmiddelen. Daarnaast leveren wij voor diverse branches, waaronder voor transport en lichte industrie, tuin- en parkbeheer en land- en tuinbouw. Op onze eigen assemblage-afdeling kunnen wij bovendien combinaties naar uw wens samenstellen.

Banden
Binnenbanden en toebehoren
Velgen
Complete luchtbandwielen

Zoek op branche

Banden
Banden
Trailerbanden / snelverkeer
Banden
Complete luchtbandwielen
Complete luchtbandwielen
Wiel compleet voor trailers
Complete luchtbandwielen

Protempo's assortiment banden, binnenbanden en velgen

Bij Protempo heeft u ruime keuze uit een breed assortiment luchtbanden, binnenbanden en velgen / wielen, uitgevoerd in grote en kleinere maten en verschillende profielen. In ons assortiment vindt u onder andere:

  • Complete wielen met luchtbanden. Wij bieden complete wielen voor zowel snel als langzaam verkeer;
  • Zwenk- en bokwielen met luchtbanden. Ook verkrijgbaar met PU-banden of massieve banden;
  • Velgen/wielen met naafaansluiting;
  • Velgen/wielen met naaf. Deze zijn uitgevoerd met kogellager, glijlager of rollager / naaldlager;
  • Binnenbanden en toebehoren, zoals ventielen en velglinten.

U heeft bij ons ook de optie om complete luchtbandwielen of zwenk- of bokwielen met luchtbanden naar uw wens samen te laten stellen. Wij hebben namelijk een eigen assemblage-afdeling. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u het meest geschikte product voor uw toepassing krijgt.

Ruim aanbod A-merken

In het aanbod van Protempo vindt u diverse bekende A-merken, waaronder BKT, Kings Tire, Vredestein, Duro, Linglong, Nexen, Carlisle, GT RadialNarubb en Maxxis. Of u kiest voor de producten van ons huismerk Novio, welke wij zelf ontwikkeld hebben. In dit ruime aanbod vindt u producten geschikt voor bijvoorbeeld interne transportmiddelen, caravans, aanhangwagens, land- en tuinbouwmachines, UTV's, elektrowagens, quads en krui- en steekwagens.