Filters

Actieve filters
  Toepassing
  Merk

  Gasveren

  Gasveren
  Protempo levert naast gastrekveren en gasdrukveren ook allerlei bevestigingsmateriaal en accessoires in alle soorten en maten. Daarbij zijn ook veiligheidspijpen en dempers verkrijgbaar. Protempo werkt al jarenlang samen met HAHN Gasfedern, door deze samenwerking en een eigen gasveervulmachine is maatwerk geen probleem. Met ons brede assortiment aan gasveren vindt u altijd wel de juiste gasveer voor uw toepassing.
  Gastrekveren
  Gasdrukveren
  beschermpijp
  Bevestigingsmateriaal gasveren
  Demper
  Star blokkeerbaar
  veiligheidspijp

  Op zoek naar bevestigingsmateriaal of accessoires voor gasveren?

  Protempo levert gastrekveren, gasdrukveren en blokkeerbare gasveren van HAHN Gasfedern. Ook bevestigingsmateriaal, accessoires, veiligheidspijpen en beschermpijpen zijn leverbaar. Protempo heeft ruime voorraad en vult zelf de gasveren met een gasveervulmachine. Op deze manier levert Protempo snel gasveren op maat afgevuld.  

  Kies voor HAHN gasveren van Protempo

   

  Protempo en HAHN Gasfedern werken al meer dan 30 jaar samen. Protempo is de enige officiële dealer van HAHN Gasfedern in België, Nederland en Luxemburg. Zeer specifieke vragen worden in direct overleg meteen opgepakt. Advies op maat wordt gegeven door onze productspecialisten. Andere voordelen van HAHN gasveren zijn:

  • Protempo vult een groot deel van het HAHN gasverenassortiment zelf af op de door u gewenste druk.
  • Protempo levert een breed assortiment van HAHN gasveren. Grote hoeveelheden leveren is geen probleem, er is een ruime voorraad gasveren.
  • Protempo levert ook RVS gasveren in de legeringen AISI 304 (V2A) en AISI 316 (V4A). Handig als u een gasveer zoekt die bestand is tegen de invloed van chemicaliën. 

  Leverancier voor verschillende branches

  Gasveren worden toegepast in verschillende branches. Van aanhangwagenindustrie tot gezondheidszorg en van meubelindustrie tot jachtbouw. Ongeacht de branche waarin u werkzaam bent, onze specialisten met jarenlange ervaring helpen u graag. Maatwerk oplossingen zijn mogelijk voor iedere vraag. Zo heeft u altijd de juiste gasveer voor de toepassing die u nodig heeft.

   

  Wij staan voor u klaar
  Onze vakspecialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
  Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of informatie over onze producten en services.
  Employee support