Traileronderdelen

Protempo staat al vele jaren bekend om het brede assortiment onderdelen voor de aanhangwagen, paardentrailer en boottrailer. Van koppeling tot verlichting en van steunwiel tot oprijplaten. In vele merken zoals KNOTT en AL-KO maar ook Winterhoff en Aspöck. Ook hebben wij een eigen huismerk Novio (o.a. bekend van de Noviobox) met producten ontwikkeld onder onze eigen supervisie. Hierdoor kunnen wij voor vele situaties de juiste oplossing aan u bieden.

Onze enthousiaste én servicegerichte verkoopmedewerkers beschikken over veel kennis, expertise en ruime ervaring. Wij helpen u graag!

Aanhangwagen
Paardentrailer
Boottrailer
Assen
Remonderdelen
Oplooprem (onderdelen)
Verlichting
Steunwielen en steunpoten
Trailer toebehoren
Ladingvastzet-artikelen
Scharnieren en sluitingen
Disselbakken en gereedschapskisten
Spatschermen en spatlappen
Schokdempers en -steunen
Anti-diefstal en accessoires
Autotransporter kipperset
Dissels, triangels en -onderdelen
Koppelingen
Oprijplaten
Gasveren
Wiel compleet voor trailers
Hydrauliek
Remmen

Ook als u zoekt naar remonderdelen op uw remork zoals remcilinders, rembeleg, freinkabels, remnaven en remtrommels. Of een oplooprem en onderdelen voor de oploopremmen zoals een trekstang, bolkoppelingen, oploopdempers en stofhoezen. Het ruime assortiment van Protempo heeft veel te bieden. 

Verlichting

Ook op het gebied van verlichting voor de remork, bootttrailer en paardentrailer is het assortiment zeer uitgebreid. Merken als Aspock, RADEX, GEKA, AJBA en WAS zijn vaak uit voorraad leverbaar. Zowel voor stekkers, stekkerdozen en spiraalkabels als voor retroreflectoren en zijmarkeringslampen. En mocht er iets stuk gaan, dan zijn de vervangingsonderdelen zoals losse glazen en lampen ook voorhanden.

Geremde assen en ongeremde assen

Van het merk Knott bieden wij een zeer ruim assortiment assen. Zowel geremd als ongeremd. En in standaard maten als in maatwerkoplossingen. De geremde assen zijn verkrijgbaar met verschillende soorten veersystemen: rubbergeveerd, staaltorsie, spiraal geveerd en star (niet geveerd) uitgevoerd met bladveren. De rubbergeveerde ongeremde assen zijn verkrijgbaar met een vierkant aslichaam. En hebben standaard een draagvermogen tussen de 750kg en 1350kg. Voor grotere draagvermogens bieden wij uiteraard ook mogelijkheden. Vraag hiernaar bij onze verkoopmedewerkers.