Traileronderdelen

Protempo, groothandel in traileronderdelen / aanhangwagenonderdelen, staat al vele jaren bekend om het brede assortiment onderdelen voor de aanhangwagen, paardentrailer en boottrailer. Van koppeling tot verlichting en van steunwiel tot oprijplaten. In vele merken zoals KNOTT en AL-KO maar ook Winterhoff en Aspöck. Ook hebben wij een eigen huismerk Novio (o.a. bekend van de Noviobox) met producten ontwikkeld onder onze eigen supervisie. Hierdoor kunnen wij voor vele situaties de juiste oplossing aan u bieden. Welke traileronderdelen / aanhangwagenonderdelen u ook zoekt.

Onze enthousiaste én servicegerichte verkoopmedewerkers beschikken over veel kennis, expertise en ruime ervaring. Wij helpen u graag het juiste onderdeel te vinden voor uw aanhanger, boottrailer of paardentrailer!

Aanhangwagen
Paardentrailer
Boottrailer
Assen
Remonderdelen
Oplooprem (onderdelen)
Verlichting
Steunwielen en steunpoten (trailer)
Trailer toebehoren
Ladingvastzetartikelen
Scharnieren en sluitingen
Disselbakken en gereedschapskisten
Spatschermen en spatlappen
Schokdempers en -steunen
Anti-diefstal en accessoires
Autotransporter kipperset
Dissels, triangels en -onderdelen
Koppelingen
Oprijplaten
Gasveren
Wiel compleet voor trailers
Hydrauliek
Lieren en lieronderdelen
Op zoek naar remmen voor de aanhangwagen, boottrailer of paardentrailer?

Ook als u zoekt naar remonderdelen op uw remork / aanhanger zoals remcilinders, rembeleg, freinkabels, remnaven en remtrommels. Of een oplooprem en onderdelen voor de oploopremmen zoals een trekstang, bolkoppelingen, oploopdempers en stofhoezen. Het ruime assortiment trailer onderdelen / aanhangerwagen onderdelen van Protempo heeft veel te bieden. Bovendien breidt ons productgamma dagelijks uit met de nieuwste aanhangwagen, boottrailer en paardentrailer onderdelen.

Op zoek naar verlichting voor de aanhanger, boottrailer of paardentrailer?

Ook op het gebied van verlichting voor de remork / aanhanger, bootttrailer en paardentrailer is het assortiment zeer uitgebreid. Merken als AspockTralertFristomRadexGekaAJBA en WAS  zijn vaak leverbaar direct uit voorraad. Ons productgamma is up-to-date met de nieuwste LED-lampen voor uw remork / aanhangwagen of paardentrailer. Daarnaast bieden wij de nieuwste IP68 lampen voor boottrailers. Ook voor zowel stekkers, stekkerdozen en spiraalkabels als voor retroreflectoren en zijmarkeringslampen kunt u bij Protempo terecht. En mocht er iets stuk gaan, dan zijn de vervangingsonderdelen zoals losse glazen en lampen ook leverbaar.

Geremde assen en ongeremde assen

Van het merk Knott bieden wij een zeer ruim aanbod assen. Zowel geremd als ongeremd. En zowel in standaard maten als in maatwerkoplossingen. De geremde assen zijn verkrijgbaar met verschillende soorten veersystemen: rubbergeveerd, staaltorsie, spiraal geveerd en star (niet geveerd) uitgevoerd met bladveren. De rubbergeveerde ongeremde assen zijn verkrijgbaar met een vierkant aslichaam. Standaard hebben deze assen een draagvermogen tussen de 750kg en 1350kg. Voor grotere draagvermogens voor de remork / aanhangwagen bieden wij uiteraard ook mogelijkheden binnen ons productgamma assen. Of misschien bent u op zoek naar geremde of ongeremde landbouw assen? Als groothandel traileronderdelen en landbouwonderdelen heeft Protempo die uiteraard ook in het assortiment. Voor advies kunt u altijd terecht bij onze verkoopmedewerkers, ook voor op maat gemaakte assen en torsieassen.