Gasveren

Protempo biedt u een breed assortiment gasveren van HAHN Gasfedern. U vindt bij ons natuurlijk gasdrukveren en gastrekveren, maar ook bevestigingsmateriaal en andere benodigdheden, zoals dempers en veiligheidspijpen. Door onze jarenlange samenwerking met HAHN en doordat wij beschikken over moderne gasveervulmachines, is het bovendien geen enkel probleem om maatwerk te leveren. Zo vindt u altijd de juiste gasveer voor uw toepassing bij Protempo. Wilt u graag advies op maat van onze specialisten? Vul dan een van onderstaande formulieren in.

Advies nodig bij de keuze van de juiste gasveer? Wij helpen u graag.

Gastrekveren
Gasdrukveren
beschermpijp
Bevestigingsmateriaal gasveren
Demper
Star blokkeerbaar
veiligheidspijp

Zoekt u een gasdrukveer, gastrekveer, accessoires of bevestigingsmateriaal voor gasveren?

Een gasveer bestellen? Of u nu gasdrukverengastrekveren of blokkeerbare gasveren nodig hebt, bij Protempo bent u aan het juiste adres. Doordat wij een ruime voorraad HAHN Gasfedern en eigen gasveervulmachines hebben, kunnen wij uw gasveren op maat op iedere gewenste druk afvullen en snel leveren. Naast gasveren kunt u bij ons ook terecht voor bevestigingsmateriaal en accessoires zoals beschermpijpenveiligheidspijpen / blokkeerpijpen en dempers. Dus, een gasveer kopen? Dan is Protempo de juiste keuze!

De voordelen van HAHN gasveren van Protempo

Protempo is de officiële dealer van HAHN Gasfedern in België, Luxemburg en Nederland. Onze samenwerking met HAHN gaat al meer dan 30 jaar terug. Zelfs zeer specifieke vragen kunnen wij hierdoor, in overleg met HAHN, direct oppakken. Nog meer voordelen op een rijtje:

    • Wij voeren een breed assortiment HAHN gasveren en hebben een ruime voorraad. Dit zorgt ervoor dat wij uw gasveren snel kunnen leveren, ook als het om grotere hoeveelheden gaat.
    • Ons assortiment omvat ook RVS gasveren in de legeringen ISI 304 (V2A) en AISI 316 (V4A). Gasveren in deze uitvoeringen zijn bestand tegen chemicaliën.
    • Het grootste deel van onze HAHN gasveren kunnen wij op maat afvullen op de druk die u wenst.

Gasveren voor diverse branches

Onze gasveren worden toepast in diverse branches, waaronder de gezondheidszorg, meubelindustrie, jachtbouw en aanhangwagenindustrie. Een gasveer komt van pas in zeer uiteenlopende branches. in In welke branche u ook werkt, onze productexperts met jarenlange ervaring voorzien u graag van advies. Voor iedere klant kunnen wij maatwerk bieden. Of u nu een gasveer bestelt uit ons ruime productgamma of kiest voor gasveren op maat, u bent ervan verzekerd dat u de juiste gasveer voor uw toepassing krijgt.