Ons magazijn

Met een grote voorraad, snelle service en meer dan 100.000 bestellingen per jaar zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van wielen, luchtbandwielen, gasveren, trailer- en landbouw onderdelen. Wij staan dagelijks voor al onze nationale- en internationale klanten klaar.

Levering uit voorraad

MagazijnVia ons eigen ERP systeem wordt de voorraad middels algoritmes nauwkeurig gemonitord en waar nodig aangevuld. Onze artikelen komen van over de hele wereld; meer dan 200 zeecontainers en honderden volgeladen vrachtwagens per jaar.

Protempo heeft ervoor gekozen te werken met logistiek dienstverleners als DHL en DPD om een levering binnen 24 uur mogelijk te maken. Dagelijks vertrekken er gemiddeld 350 zendingen naar onze klanten in Nederland en de rest van Europa.

Leveringen van orders op maat

Heeft u speciale wensen? Ook orders ‘op maat’ worden door Protempo geleverd. Zo leveren we bijvoorbeeld met Two Bin en stemmen we uw wensen volledig af op de mogelijkheden binnen ons logistieke proces. Een groot voordeel hiervan is bijvoorbeeld dat we de levering voor verschillende ketens perfect kunnen stroomlijnen, zodat deze aansluiten op uw productieproces.

Groot assortiment

Protempo is gegroeid van een kleine onderneming tot een grote technische handelsonderneming die werkzaam is op zowel nationaal - als internationaal niveau.
Ons magazijn en service zijn hierop aangepast:
  • Magazijn van ruim 11.000 m²
  • Meer dan 40.000 producten
  • Goed afgestemde logistieke processen
  • Meer dan 100.000 orders per jaar
  • Logistieke partners als DHL en DPD
Wij streven ernaar om 95% van de orders binnen 24 uur te leveren. Om dit voor elkaar te krijgen werken we bij Protempo in ploegendiensten. Van ‘s morgens 07.00 uur tot ’s avonds 20.30 uur zijn we bezig met het verwerken van uw orders.

Flexibiliteit

FlexibiliteitProtempo heeft een eigen wielen en luchtbanden assemblage afdeling wat ons erg flexibel maakt qua verschillende combinaties.

De gasveerafdeling heeft toegang tot een moderne gasveer-vulmachine die uiteraard voldoet aan alle huidige normen en eisen. Op deze manier kunnen we alle gasveren uiterst nauwkeurig afvullen tot de door u gewenste druk.

Daarnaast werken we met een geavanceerd barcode scanning systeem om artikelen nauwkeurig te kunnen lokaliseren en tijdig aan te vullen.

Verpakkingen op maat

Protempo verpakt de producten die verstuurd worden naar onze klanten met de grootst mogelijke zorg. We werken met verschillende verpakkingsmaterialen zoals blisterverpakkingen en krimpfolie, al dan niet voorzien van kopkaarten met euroslot.

Op verzoek kunnen producten worden voorzien van stickers met specifieke klantinformatie als barcodes, klantartikelnummers en EAN-nummers.

Direct op de plaats van bestemming

Wenst u uw bestelde producten verpakt aangeleverd te krijgen in uw eigen verpakkingsmateriaal? Ook hier kan Protempo u van dienst zijn.

Door deze mogelijkheid kunnen de geleverde producten moeiteloos ingepast worden in uw productieproces, logistiek proces of winkel. Voor in de winkel bestaat er zelfs de mogelijkheid van compleet ingerichte winkelschappen.

Protempo fungeert ook als tussenleverancier. Voor veel van onze webshoprelaties versturen we de orders rechtstreeks naar de eindklant. Dit bespaart u tijd én geld.

Wilt u meer weten over de producten of dienstverlening van Protempo? Neem gerust contact met ons op.