Retail

Protempo biedt een schappenplanservice aan voor retailers die hun assortiment uit willen breiden met onze producten. U kunt uw schappenplan naar eigen wens vormgeven door een selectie te maken uit ons assortiment wielen, banden en/of traileronderdelen. Een van onze productspecialisten helpt u hier graag bij. De gekozen producten krijgt u verpakt geleverd, inclusief stickers en schappenkaartjes.

In de categorieën hieronder vindt u de producten die u kunt kiezen voor in uw schappenplan, of bekijk het assortiment in onze retail brochure. Uw filiaal ook uitbreiden met een schappenplan van Protempo? Onze productspecialisten komen graag bij u langs om, geheel vrijblijvend, de mogelijkheden te bespreken. Neem hiervoor contact met ons op.

Alle wielen
Transportwielen
Apparatenwielen
Meubelwielen
Wielonderdelen en -accessoires
Complete luchtbandwielen
Binnenbanden en toebehoren
Banden
Traileronderdelen

Uw assortiment uitbreiden met wielen, banden en traileronderdelen van Protempo?

Protempo biedt retailers de mogelijkheid om een geheel op maat gekozen schappenplan met onze wielen, banden en/of traileronderdelen samen te stellen. Uiteraard voorziet een van onze productspecialisten u hierover van advies. Zo kunt u gemakkelijk het assortiment in uw filiaal uitbreiden met producten van Protempo. Al vele bedrijven in de detailhandel gingen u voor.

De producten die u kiest verpakken wij voor u in ons magazijn. U krijgt de producten verkoopklaar geleverd, inclusief schappenkaartjes. Deze zijn voorzien van de productnaam, productinformatie en de barcode. Bovendien leveren wij ook nieuwe schappen om de producten in te plaatsen, mocht u dat willen. Alles om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Na een aantal maanden evalueert u het schappenplan. Eventuele aanpassingen kunt u snel en makkelijk doorvoeren in samenwerking met uw vaste contactpersoon.

Wat zijn de voordelen van een schappenplan van Protempo?

Een schappenplan van Protempo is altijd maatwerk. U kiest zelf welke wielen, banden en/of traileronderdelen u in uw filiaal gaat verkopen. Uiteraard kunt u altijd bij ons terecht voor gepersonaliseerd advies en bieden wij een uitgebreide service. In ieder geval het volgende mag u van ons verwachten:

  • een oriënterend gesprek;
  • advies over welke producten u kiest in het schappenplan;
  • schappenkaartjes, op maat gemaakt voor uw schappenplan;
  • evaluatie na een aantal maanden;
  • de mogelijkheid om compleet geleverde schappen te krijgen;
  • de mogelijkheid om producten geleverd te krijgen in blisterverpakking.

Wij gebruiken onze ruime ervaring graag om een schappenplan met u samen te stellen dat volledig bij uw wensen past. Heeft u interesse, of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.